Frigo és la marca líder que ofereix una extensa gamma de productes pensats per a cada etapa de la vida.

Els gelats poden formar part d’una alimentació variada i equilibrada, a més d’afegir un punt de color, plaer i diversió.

Des de 1890 el seu ofici és la flequeria. Bellsolà, amb més de 120 anys d’experiència, ha anat perfeccionant-se i adaptant-se a les necessitats de cada època fins al dia d’avui

Cafès Pont sempre és referència de qualitat. Controla tot el procès: des de la selecció dels millors orígens de cafè, la importació directa i la torrefacció fins a l’envasat.

Amb qualsevol de les seves gammes de cafès es percep la cura, el detall i la seva qualitat.

Casa Eceiza ofereix sempre la millor qualitat. Les seves creacions rebosteres estan elaborades amb excel·lents ingredients.

Gicarns produeix i elabora carn de tot tipus (boví, porcí, oví, conill i aus) per a la hosteleria i la restauració, oferint una optimització de recursos i reducció de costos en mermas i mà d’obra.

McCain, una elecció segura. De qualitat contrastada, és la marca de patates congelades més ben valorada pels consumidors.
McCain cuida la teva rendibilitat: garantitza un mida, una qualitat i un temps de fritura.

Foodsolutions ofereix un conjunt de solucions d’alta qualitat per a la cuina professional.
Més de 300 productes que, per la seva alta rendibilitat, versatilitat i eficiència contrastades, són inspiració per a molts chefs de tot el món.

Peix i marisc congelats dels caladors més apreciats per la bona cuina.
A Fricañ seleccionem i oferim els millors productes del mar als nostres clients. Reforcem els vincles directes amb els nostres proveïdors garantint una qualitat i un subministrament estables.