Fricañ des de 1945

Fidels als nostres arrels, des de 1945 continuem treballant amb els mateixos valors. La nostra selecció de productes per a la restauració, definits amb uns criteris de qualitat contrastats, els clients satisfets i la preocupació per oferir un servei excel·lent és el que ens motiva a seguir millorant.

Misió i visió

A Fricañ tot l’equip humà treballem per a satisfer les necessitats dels nostres clients, d’aquesta manera l’experiència ens ha portat a convertir-nos en un proveïdor integral d’alimentació per a la restauració.

Estem convençuts de que, tal i com ens han transmés, per assolir qualsevol objectiu s’haurà de dur a terme amb esforç, professionalitat, qualitat i, sobretot en el nostre sector concret de la restauració i hosteleria oferint un servei excel.lent.

Establint forts lligams amb els nostres proveïdors aconseguim poder oferir competitivitat i estabilitat de la qualitat exigida.

Compromís en contribuir per una bona gastronomia.

Per què nosaltres?

Actualment representem la quarta generació. A Fricañ treballem convençuts de que, tal i com ens han transmès, l’esforç, la qualitat i la professionalitat són els valors necessaris que en qualsevol àmbit ajudaran a assolir els objectius desitjats.